Backoffice Medewerker

Help jij Novyx door te groeien? Neem contact op of stuur ons direct een kort berichtje en je C.V.

De functie:

Jij gaat Novyx helpen de volgende stap te zetten! Novyx is een jong bedrijf waar lang niet alles is vastgelegd in procedures. Soms handig; we willen immers geen logge tanker zijn. Soms onhandig, omdat we het wiel steeds opnieuw aan het uitvinden zijn. Als Backoffice Medewerker ga jij hier verandering in aan brengen. Je ondersteunt de business waar nodig als het gaat om facturatie, HR administratie, onboarding en al die andere dingen die bij een jonge organisatie tussen wal en schip kunnen vallen en je zorgt ervoor dat we dingen steeds slimmer en efficiënter aanpakken door bijvoorbeeld contracten te standaardiseren, het onboarding proces uit te werken etc.

  Jij:

  • hebt ervaring met facturatie processen en HR processen
  • beheerst het Nederlands uitstekend en bent vloeiend in het Engels
  • bent 24 uur per week beschikbaar

   Jij krijgt:

   • Een marktconform salaris
   • De mogelijkheid tot thuiswerken
   • Een laptop
   • Een ruime hoeveelheid vakantiedagen

    Waarom kies je voor Novyx?

    Nieuwe stijl van werken

    Ownership van jouw werk. Open communiceren met collega’s en klanten vinden wij belangrijk. Praktische oplossingen en logisch redeneren staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn een platte organisatie. Samen met je collega’s werk je aan een gezamenlijk doel

    Informele sfeer

    Geen in steen geschreven hiërarchie, vaste functieomschrijvingen, werktijden of 3-delige pakken (tenzij je daar behoefte aan hebt natuurlijk). Zo nu en dan krijg je flauwe grap naar je hoofd geslingerd. Ons kantoor staat in hartje centrum van Rotterdam.

    Werken bij Novyx

    Kom jij ons team versterken?

    Heb jij het idee dat je bij ons op je plek zou zijn? Dan horen we heel graag van je. Neem contact met ons op, dan plannen we zo snel mogelijk een kennismaking in.