Onze cases

Bekijk alle projecten waaraan wij de afgelopen tijd hebben gewerkt, samen met onze klanten.

  • Aanpak in projectvorm BAS Consultancy

    Proces optimalisatie bij BAS Consultancy

    BAS Consultancy ondersteunt opdrachtgevers om het beste uit hun financiële bedrijfsvoering te kunnen halen. Het bedrijf gebruikt Mployee, een recruitment CRM & ATS oplossing op het Salesforce platform. Met het oog op verbetering besloot BAS Consultancy een optimalisatietraject in te gaan. Sommige processen vonden nog plaats buiten het Salesforce-platform, zoals marketing en recruitment. Andere processen konden op basis van ervaring worden verfijnd en efficiënter worden ingericht Om ervoor te zorgen dat de dagelijkse beheertaken van het platform de optimalisatie niet zouden vertragen, koos BAS Consultancy ervoor om met ons op projectbasis samen te werken.
  • Automatische facturatie bij Hello Professionals

    Hello Professionals is een snel groeiende IT-business partner uit Naarden en verbindt tijdelijke en permanente IT-professionals met opdrachtgevers. De instroom van nieuwe medewerkers en opdrachtgevers gaat snel en daarom is het belangrijk om sterk in te zetten op automatisering. Een proces dat maandelijks terugkeert, is het maken en versturen van verkoopfacturen naar klanten. De facturen zijn gebaseerd op uren die door medewerkers worden gemaakt en geschreven. Dat schrijven van uren gebeurde al in Salesforce, maar de facturen werden nog met de hand aangemaakt. Hello Professionals wilde graag het factuurproces automatiseren. Dat zou maandelijks een flinke tijdswinst opleveren.

Plan een demo

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij gooien geen standaard producten over de schutting, maar maken effectieve oplossingen op basis van lange termijn samenwerking en vertrouwen.