Onze blog

Het laatste nieuws

Ons vakgebied is altijd in beweging. Op onze blog vertellen we graag over de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf en onze sector.

 • Kenissessie Process design

   Tijd om onze kennis te testen

   Wat hebben process design en het aantal frikandellen dat je kunt eten in een uur met elkaar te maken? Het is allebei een vorm van kennis. Afgelopen vrijdag hadden we namelijk onze maandelijkse kennissessie en gingen we aansluitend verder met de tweede editie van de Novyx Pubquiz!
  • Speurtocht

    Op verkenning in Rotterdam!

    Wie kent de stad het beste? Onze Thijs bedacht een ludieke speurtocht en stuurde ons in twee teams langs meer en minder bekende plekken van Rotterdam. Het leverde een stevige wandeling, grappige plaatjes en een hoop gezelligheid op!
    • Fun in Rotterdam! 

     Afgelopen vrijdag gingen we met Novyx op pad en wisten we de code van de Escape Rooms te kraken. Dankzij een knap staaltje teamwork stonden we keurig op tijd weer buiten en konden we daarna genieten van een hapje en een drankje!

    Plan een demo

    Benieuwd naar de mogelijkheden?

    Wij gooien geen standaard producten over de schutting, maar maken effectieve oplossingen op basis van lange termijn samenwerking en vertrouwen.