Koppeling Kamer van Koophandel

Veel bedrijven ervaren problemen met de kwaliteit van data over hun klanten. Of ze willen gewoon zo snel mogelijk klanten kunnen toevoegen aan hun database, met zoveel mogelijk kloppende data. Wij kunnen een koppeling met het handelsregister van de Kamer van Koophandel realiseren, waardoor het veel makkelijker wordt om nieuwe klanten toe te voegen en de gegevens van bestaande klanten te controleren.

 • Geen handmatige invoer van klantgegevens
 • Controleren van bestaande klantgegevens
 • Zoeken in handelsregister
 • Compleet maken van klantgegevens
 • Bestaande data van klanten verrijken

Een meer doelgerichte klantbenadering

Verrijk bestaande klantgegevens en verhoog de omzet

Met een geautomatiseerde koppeling wordt het eenvoudig om te controleren of een klant al bestaat in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen bij het verwerken van nieuwe leads. Ook kunnen de gegevens van bestaande klanten verrijkt worden door gebruik te maken van de gegevens uit de Kamer van Koophandel. Dit helpt bij het segmenteren van klanten of bij het opstellen van gerichte marketingcampagnes.

 • Verbeteren van klantenservice

  Door meer informatie over klanten te hebben, is het mogelijk een betere service bieden die beter aansluit op hun specifieke situatie en wensen.

 • Gerichte marketingscampagnes

  Door bestaande klantgegevens te verrijken met informatie uit de Kamer van Koophandel, kunnen gerichte marketingcampagnes opgesteld worden die beter aansluiten bij de specifieke wensen en behoeften van klanten.

 • Verhogen van de omzet

  Door gerichte marketingcampagnes en verbetering van de klantenservice, wordt de omzet verhoogd door meer klanten aan te trekken en bestaande klanten langer te binden.

Boost bedrijfsprocessen

Beperk de handmatige invoer van klantgegevens

Benieuwd hoe de administratielast verlaagt, automatisch facturen verstuurd worden en bestaande klanten verrijkt door middel van de koppeling Salesforce-Kamer van Koophandel?

Pardot implementatie