Onze Salesforce dienstverlening

Ons gedreven team van Salesforce specialisten en consultants werkt dagelijks aan innovatieve oplossingen en klantprojecten. Wij zijn Salesforce partner van onder andere; snelgroeiende start-ups en scale-ups, MKB-bedrijven en multinationals.

Werkwijze

Waar zijn wij goed in?

Een Salesforce-oplossing van Novyx groeit mee met de organisatie. De ontwikkelde oplossingen zijn maatwerk, en daar hoort uitleg bij. Naast de implementatie verzorgen wij daarom ook een uitgebreide training. Standaard. Is er onverhoopt toch iets nog niet helemaal duidelijk? Of is er een probleem? Dan helpen we zo snel mogelijk en uiterlijk binnen één werkdag. 

 • Effectieve oplossingen door langetermijnsamenwerking
 • Wij gooien geen standaardproducten over de schutting
 • Altijd binnen één werkdag antwoord op vragen

Hulp bij uw vraagstukken

Wij zijn op ons best als we mogen meedenken

 • Bedrijfsprocessen verbeteren m.b.v Salesforce
 • Overgang naar Salesforce zo soepel mogelijk laten verlopen
 • Administratieve taken van personeel verlichten
 • Koersen op data m.b.v. Salesforce

Wat wij leveren

Onze diensten

 • Salesforce implementatie 

  De overgang naar Salesforce kan complex zijn. Onze expertise zorgt ervoor dat de overgang zo soepel mogelijk plaatsvindt. Wij bieden uitgebreide ondersteuning in de vorm van trainingen, support en, waar nodig, maatwerk integraties.

 • Salesforce admin en detachering 

  Op zoek naar een Salesforce specialist op locatie? Onze specialisten zijn in bezit van alle nodige certificeringen en staan klaar om te helpen bij dagelijkse Salesforce admin werkzaamheden.

 • Marketing Cloud Account Engagement 

  Account Engagement is een marketing automation tool die het salesproces ondersteunt, kwalitatieve leads genereert en inzicht geeft in e-mailmarketing resultaten.

  Sales users zien de resultaten direct terug in Salesforce, zodat het prioriteren van leads en opportunities nog eenvoudiger wordt.

 • Contracten & Handtekeningen 

  Vrijwel ieder bedrijf heeft er mee te maken: Contracten. Wij hebben veel van onze klanten geholpen het proces van ‘verkoop tot handtekening’ zoveel mogelijk te automatiseren. Werknemers kunnen zich op die manier richten op zaken die waarde toevoegen, omdat het proces van ‘gewonnen opportunity’ tot het getekende contract volledig automatisch kan.

 • Salesforce Integratie 

  Bij een Salesforce integratie worden interne en externe databases, systemen en applicaties met elkaar verbonden via Salesforce. Deze cloudgebaseerde CRM-software zorgt ervoor dat terugkerende processen efficiënter aangepakt kunnen worden, maakt data toegankelijker en verkleint de kans op onvermijdelijke menselijke fouten.

 • Automatische facturatie 

  We komen het maar al te vaak tegen: Processen op het Salesforce platform zelf zijn redelijk tot goed ingericht, maar wanneer er daadwerkelijk een deal gedaan wordt, moeten alle gegevens van klant en factuur handmatig ingevoerd worden in een facturatie- en/of boekhoudpakket.

 • Koppeling Kamer van Koophandel 

  Veel bedrijven ervaren problemen met de kwaliteit van data over hun klanten. Of ze willen gewoon zo snel mogelijk klanten kunnen toevoegen aan hun database, met zoveel mogelijk kloppende data. Wij kunnen een koppeling met het handelsregister van de Kamer van Koophandel realiseren, waardoor het veel makkelijker wordt om nieuwe klanten toe te voegen en de gegevens van bestaande klanten te controleren.

 • Aanpak in projectvorm BAS Consultancy

  Proces optimalisatie bij BAS Consultancy

  BAS Consultancy ondersteunt opdrachtgevers om het beste uit hun financiële bedrijfsvoering te kunnen halen. Het bedrijf gebruikt Mployee, een recruitment CRM & ATS oplossing op het Salesforce platform. Met het oog op verbetering besloot BAS Consultancy een optimalisatietraject in te gaan. Sommige processen vonden nog plaats buiten het Salesforce-platform, zoals marketing en recruitment. Andere processen konden op basis van ervaring worden verfijnd en efficiënter worden ingericht Om ervoor te zorgen dat de dagelijkse beheertaken van het platform de optimalisatie niet zouden vertragen, koos BAS Consultancy ervoor om met ons op projectbasis samen te werken.
 • Automatische facturatie bij Hello Professionals

  Hello Professionals is een snel groeiende IT-business partner uit Naarden en verbindt tijdelijke en permanente IT-professionals met opdrachtgevers. De instroom van nieuwe medewerkers en opdrachtgevers gaat snel en daarom is het belangrijk om sterk in te zetten op automatisering. Een proces dat maandelijks terugkeert, is het maken en versturen van verkoopfacturen naar klanten. De facturen zijn gebaseerd op uren die door medewerkers worden gemaakt en geschreven. Dat schrijven van uren gebeurde al in Salesforce, maar de facturen werden nog met de hand aangemaakt. Hello Professionals wilde graag het factuurproces automatiseren. Dat zou maandelijks een flinke tijdswinst opleveren.